Skip to main content

Gegevensbeschermingsverklaring van KESSEL SE + Co. KG

KESSEL SE + Co. KG hecht veel waarde aan een veilige omgang met uw persoonsgegevens en is in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming, andere nationale privacywetgeving van EU-lidstaten en overige privacybepalingen verantwoordelijk voor de verwerking van deze persoonsgegevens.

KESSEL SE + Co. KG is een onderdeel van de KESSEL Group, die bestaat uit meerdere zelfstandige bedrijven en rechtspersonen. Voor informatie over de huidige onderdelen van de bedrijvengroep kunt u contact opnemen met onze juridische afdeling. Een dergelijk informatieverzoek kan ook schriftelijk via de post naar de functionaris gegevensbescherming worden gestuurd.

 

Contactgegevens verantwoordelijke:

KESSEL SE + Co. KG
Bahnhofstraße 31
85101 Lenting
Germany
Telefoon: +49 84 56 27 – 0
Email: info@kessel.de

Meer informatie kunt u vinden in de colofon.

 

Contactgegevens gegevensbescherming:

Email: datenschutz@kessel.de

Functionaris gegevensbescherming:
Data Business Services GmbH & Co. KG
Nördliche Münchner Str. 47
D-82031 Grünwald
Email:
k-dsb@db5.eu

Meer informatie over gegevensbescherming bij KESSEL SE + Co. KG en de verwerking van uw persoonsgegevens bij het gebruik van de website of andere door KESSEL aangeboden diensten kunt u vinden onder de volgende links:

Privacyverklaring

Het pdf-bestand kunt u op elk moment downloaden en opslaan voor uw eigen archief. Op onze website kunt u altijd een actuele versie van onze gegevensbeschermingsverklaring vinden.